fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: Министерство за одбрана

Нема пречки за безбедносниот сертификат на Василевски, ВМРО-ДПМНЕ дезинформира

Полковникот Горан Василевски поседува безбедносен сертификат потребен за неговото работно место издаден од Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации.  Тоа го наведува во соопштение Министерството за одбрана оквалификувајќи ги како ...

Димитриевски: Одбраната на државата, 12 години беше на дното во општеството!

Експертот за одбрана, Максим Димитриевски, пратеник и претседател на Комисијата за одбрана во СДСМ, по повод јубилејoт-25 години од формирање на АРМ, им порачува на припадниците на Армијата, но и ...

Ајтов: Македонија е пример како една држава не треба да се грижи за својата армија и за безбедноста!

ЦИВИЛ Медиа разговараше со Ристо Ајтов, претседател на Синдикатот за одбрана и безбедност за условите во кои работи Армијата, за загрозувањето на безбедноста на Македонија поради намалувањето на стандардите за ...

Page 4 of 4 1 3 4

CIVIL MEDIA NEWSLETTER