fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Митко Чавков

Добро утро со Орданоски

Војводи без востанија?

пишува: Сашо Орданоски Мене ми делува сосема неспорно – нешто што Обвинителството, во прв момент, се обиде да го сокрие од македонската јавност – дека наредбата за почетокот на организираниот обид ...

Добро утро со Орданоски

Кога цветаа тиквите

пишува: Сашо Орданоски Според медиумските извештаи од прес-конференцијата на јавниот обвинител Љубомир Јовески, во јавноста како успешно да е „протната“ тезата дека акционата политичка драма од 27-ми април минатата година започнала ...

Добро утро со Орданоски

Проверено: до март Грујо у ќорка!

Пишува: Сашо Орданоски Додека го побарав копчето на далечинското на телевизорот за да го покачам тонот на вонредното обраќање на претседателот Иванов, обраќањето заврши! Така, останав скратен од можноста лично да ...

Page 1 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER