fbpx
МНР. Фото: Ангел Ангеловски
Бранко Тричковски, колумнист
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: млади

Младите бегаат од корупцијата и од долговите што им ги оставаат во наследство!

Вториот панел од “Граѓанската дебата за слободно општество и социјална правда”, беше на тема: “Преку социјална правда до подобра живејачка.” Говорници во овој дел беа Душко Груевски од граѓанската организација ...

Page 9 of 9 1 8 9

CIVIL MEDIA NEWSLETTER