fbpx
Руски ракетен напад врз Одеса. Фото: Укринформ
Фото: МИА архива
Фото: МИА архива
Палестина - Фото МИА
Фото: МИА / Архива
Фото: Медиа Претседател за сите
Фото: Принтскрин
Фото: Трн.мк

Tag: Општина Штип

На гладно срце химна не се пее, и во Штип

ДРАГАН МИШЕВ Откако на крајот на последниот ден од октомври пишувавме дека во основните училишта во скопските општини Аеродром и Гази Баба основците, построени во училишниот двор (или спортската сала) ...

Мултикултурализмот во Штип: Прашањето за соживот во една мултиетничка, мултикултурна и мултиконфесионална држава бара политичка волја

ЦИВИЛ и оваа година спроведува проекти и активности за промовирање на мултикултурализмот и европските вредности во нашето општество. Еден од тие проекти е „Заедно за подобра иднина“ со поддршка од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER