fbpx
Одбележување на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2023 (фото ЦИВИЛ)
Александар Даштевски, ДИК (фото: МИА)

Tag: пост-вистина

ВМРО-ДПМНЕ во кремљовски манир: Постојано создавање гласачи кои не знаат каде одат и што ги очекува на крајот од патот

ЉУБОМИР КОСТОВСКИ Деновиве на Месечината се струполи сателитот од семејството „Луна“ на руските научници. Неуспехот на екс-советскиот вселенски програм секако се должи на замената на некогашната московска пропагандна програма која ...

Сделано в России

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Кога ќе ги погледнете кампањите за дезинформирање на јавноста, тие често толку апсурдни, што се наметнува прашањето која е нивната цел. Со своите контрадикторности, со плиткоста и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER