fbpx
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: работен ангажман

Повик за ангажирање помлади специјалисти за социјални медиуми

Ако имаш интерес, искуство и страст за социјалните медиуми и си активен корисник на повеќе платформи, ако се информираш за дневните случувања преку веб-порталите, ако си противник на дезинформациите и пропагандата и ...

Повик за ангажирање помлади специјалисти за социјални медиуми

Ако имаш интерес, искуство и страст за социјалните медиуми и си активен корисник на повеќе платформи, ако се информираш за дневните случувања преку веб-порталите, ако си противник на дезинформациите и пропагандата и ...

Можност за работен ангажман во ЦИВИЛ

Печатеното издание на месечниот њузлетер „Слободно општество“ на ЦИВИЛ, редовно објавува повици за хонорарна соработка со организацијата која размислува и дејствува надвор од кутијата. Ова е добра можност за стекнување ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER