fbpx

Tag: руска пропаганда

Антизападни пропагандни центри против граѓанското општество во Северна Македонија: Случајот на ЦИВИЛ

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА / објавено во HEINRICH-BÖLL-STIFTUNG ДА СЕ БИДЕ БРАНИТЕЛ НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА Јас сум активист за човекови права, новинар и писател, работам скоро 22 години за ...

Маричиќ: Жалам што ВМРО-ДПМНЕ, која учествува и во владата, се постави крајно неодговорно и недржавнички во овие моменти

Во вториот дел од интервјуто со Бојан Маричиќ, Национален координатор за интеграции во ЕУ, правен експерт, разговараме за пропагандата, дезинформациите како и за лажните вести. Тој одговара и за политичките ...

(ОБНОВЕНО, транскрипт и видео, 1. дел) Маричиќ: Допрва ни претстојат битки, но правецот е вистински, вратите на ЕУ се отворени

Во првиот дел од интервјуто со Бојан Маричиќ, Национален координатор за интеграции во ЕУ, правен експерт, разговараме за напредокот на Северна Македонија во процесот на интеграциите во ЕУ. Тој одговори ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER