fbpx
Фото: МИА архива
Володимир Зеленски, Харкив, Украина, 24 мај 2024 година
Фото/ Wikimedia commons

Tag: Сител

Фото: Скриншот

Уа шнајдери

ЉУБОМИР КОСТОВСКИ „Ние секогаш ќе бидеме Македонска православна црква, кој како сака нека нѐ ословува. Колку што сум информиран, не се бара од нас да направиме уставна промена заради промена ...

Петровска: Во Република Северна Македонија нема опасност од прелевање на некаков вооружен конфликт

Што се однесува до забелешките на кој степен да се подигне подготвеноста во поглед на справувањето со различните облици и потенцијални закани, мислам дека е соодветно со оглед на случувањата ...

Ковачевски: Груевски не седи во чекалната, тој побегна во земја-членка на НАТО и ЕУ, а не во Таџикистан

Премиерот Димитар Ковачевски во интервју за Сител телевизија оцени дека е успешен почетокот на процесот на уставните измени. Интересно е што ВМРО – ДПМНЕ не определи свој пратеник од политичката ...

Петровска: Во уставните измени нема ништо спорно, да се собере политичка храборст за нивно донесување

Министерката за одбрана Славјанка Петровска вечерва, во врска со уставните измени, рече дека за да се водат какви било разговори, мора двете страни, и СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, да имаат јасно ...

Добро утро со Орданоски

Некако т’нко, до сега

пишува: Сашо Орданоски Парадоксално, во однос на убедливоста на резултатите на тукушто завршените локални избори, но впечаток е дека речиси никој не е задоволен од досегашната работа на новата влада, во ...

СДСМ платил 155.637 евра за политичка реклама на Сител

Во денешното соопштение до јавноста, СДСМ информира за начинот на рекламирање кампањата на повеќе национални, регионални и локални телевизии, водејќи се од воспоставениот принцип на отчетност, одговорност и транспарентност. „Вкупно 49.899 секунди платена ...

Добро утро со Орданоски

Добро им го тоа направи!

пишува: Сашо Орданоски Официјалниот податок дека СДСМ, во десетината дена меѓу двата изборни круга, му платил на ТВ Сител 125.000 евра за сопствено партиско рекламирање, ми ја смири нервозата што се ...

Page 1 of 3 1 2 3

CIVIL MEDIA NEWSLETTER