fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: Storm Shadow

Фото: Укринформ

Сенката на ураганот што внесува страв во коските на руските команданти

Украинската војска штотуку ги доби во рацете ракетите Storm Shadow  (Сенката на ураганот) од Обединетото Кралство и веќе добро го користи новото оружје што значително ги зајакнува способностите на Кијив ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER