fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: Тијанмен

Толпи студенти се пробиваат низ полицискиот кордон пред да се излеат на плоштадот Тијанмен во Пекинг на 4 јуни 1989 година. (Reuters)

Триесет и четири години од масовните протести на плоштадот Тијанмен во Пекинг

Триесет и четири години по масовните протести во Пекинг, што беа крваво задушени од армијата, Кина и натаму ги чувствува последиците од најголемите политички демонстрации во историјата на комунистичка Кина. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER