fbpx

Tag: топлинска енергија

Догани,„Везе Шари“: Енергетската криза ја докажа потребата од алтернативни извори на енергија

Технологијата, иновациите, науката ставена во функција на бизнисот се секогаш интересни и актуелни теми. Развојниот пат на првата термоцентрала на биогас во Македонија за производство на електрична енергија ја раскажа ...

Маројевиќ: Испораката на топлинска енергија преку системот за централно греење до објектите од почетокот на грејната сезона се одвива континуирано

Испораката на топлинска енергија преку системот за централно греење до објектите од почетокот на грејната сезона се одвива континуирано и така ќе продолжи до крајот на грејната сезона, изјави Александра ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER