fbpx
Фото: МИА архива
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МНР

Tag: ВМРО-ДПМЕ

Совет на Европа

Николоски и Мисајловски не присуствуваа на гласањето на препораката за прием на Косово во СЕ

Со 131 глас „за“, Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) вчера го усвои Извештајот на грчката пратеничка Дора Бакојани, со кој се препорачува Косово да биде покането да стане ...

Докторката во партиска униформа

Навидум добронамерна докторка, со совети за чекори што и онака се подразбираат и секако се преземаат, во услови на здравствен систем што го разори нејзината партија, д-р Нелоска тргна во ...

Добро утро со Орданоски

Проверено: до март Грујо у ќорка!

Пишува: Сашо Орданоски Додека го побарав копчето на далечинското на телевизорот за да го покачам тонот на вонредното обраќање на претседателот Иванов, обраќањето заврши! Така, останав скратен од можноста лично да ...

Нерегуларности поттикнати од партиски претставници и активисти

Од извештаите на мониторинг тимот на ЦИВИЛ во врска со нерегуларностите во изборниот процес, очигледно е дека активни во поттикнувањето на изборни нерегуларности се партиските претставници и нивните активисти. Ова ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER