fbpx
Џабир Дерала

Tag: Цивил – Центар за слобода

Младите бегаат од корупцијата и од долговите што им ги оставаат во наследство!

Вториот панел од “Граѓанската дебата за слободно општество и социјална правда”, беше на тема: “Преку социјална правда до подобра живејачка.” Говорници во овој дел беа Душко Груевски од граѓанската организација ...

Ременски: За 22 дена во јануари, Фондот за ПИОМ има дефицит од 662 милиона денари!

Со цел да придонесе кон политичкиот дијалог во општеството во пресрет на вонредните избори во 2016 година, ЦИВИЛ – Центар за слобода започна со серија интервјуа со членови на Владата. Во рамките на тие ...

Соработка на невладини организации при мониторинг на изборите

ЦИВИЛ – Центар за слобода и уште четири граѓански организации ќе изградат заедничка платформа за набљудување на изборите, соработка и комуникација. На утрешната прес-конференција организирана во хотел „Дувет“ со почеток ...

Нови правно-политички анализи на ЦИВИЛ

Експертскиот тим на ЦИВИЛ – Центар за слобода во состав на своите редовни активности, подготви нови, опширни правно-политички анализи за политичките состојби, за кризата и за изборниот процес во Република ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVILMEDIA NEWSLETTER