Categories

НАСИЛСТВО Во општина Чаир повторно убиство

Жителите на Општина Чаир минатата вечер повторно се соочија со убиство. На улица Дижонска, Чаир, 43 годишна жена е прободена со нож, откако го нападнала сторителот со секира,  но им подлегнала на повредите додека ја пренесувале во болница со брза помош. Истрагата е во тек.

Ова е трет случај на убиство во општина Чаир. Во ноември и декември минатата година се случија две убиства во истата општина, како и убиството во Аеродром. Сторителите се уште не се пронајдени.

Дијана Тахири

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email