CivilFest
Categories

ФОТОРЕПОРТАЖА Скопје низ објективот на Александрос Стаматиу

Животни приказни заробени во секојдневниот импулс на Скопје, град што секојдневно ја продлабочува својата потреба од гребење по површината на егзитенцијата.

Фото репортажата на Александрос Стаматиу ја покажува социјалната (не)правда на перифериите од урбаното Скопје.

Print Friendly, PDF & Email