fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба, изјава за медиумите, Брисел, 20 февруари 2022

Tag: СКОПЈЕ

1.511 нови случаи на КОВИД-19

Според најновите податоци на министерството за здравство, последните 24 часа се направени 4.445 тестирања, од тие 1.511 резултирале со симптоми на КОВИД-19. Во Скопје и понатаму бројката на заболени е ...

Скопска поштенска архива

Фотографијата што на Фејсбук ја сподели Владимир Милчин покажува на негрижата и неодговорноста на оние што го исфрлиле непотребната архива од поштата во Скопје. Таа, исто така, колку сме далеку ...

Изложба на олдтајмери во Скопје

Олдтајмери денеска од 9 до 17 часот ќе бидат изложени на улицата „Михаил Цоков“ до Општина Центар, во организација на „Олдтајмер Клуб Класик АВЈ“ од Скопје. Изложбата е меѓународна, а ...

Page 1 of 31 1 2 31

CIVILMEDIA NEWSLETTER