fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: семинар

Уште еден успешен семинар во Велес

Претставници на граѓански организации, млади новинар(к)и, правници и заинтересирани граѓан(к)и од Велес, Чашка, Лозово, Градско и Неготино беа дел од семинарот за граѓанско новинарство во Велес кој го организираше ЦИВИЛ – Центар ...

Собраниска делегација на Интерпарламентарна конференција во Белград

Македонска собраниска делегација на 13 април во Белград ќе учествува на семинар на тема „Инструмент за пред-пристапна помош во руралниот развој: Научени лекции и идни перспективи", што се одржува во рамките на ...

Намалување на емисијата на јаглерод во меѓународниот воздушен сообраќај

Во организација на Агенцијата за цивилно воздухопловство на Република Македонија, денеска ќе се одржи семинар на тема „Неутрализирање и намалување на емисијата на јаглерод во меѓународниот воздушен сообраќај”(CORSIA). На семинарот ...

Граѓански објектив во Струмица

Претставници на граѓански организации, млади новинар(к)и, правници и заинтересирани граѓан(к)и беа дел од семинарот за граѓанско новинарство во Струмица кој го организираше ЦИВИЛ - Центар за слобода. Како граѓанското новинарство ...

Граѓански објектив во Куманово

Претставници на граѓански организации, млади новинар(к)и и заинтересирани граѓан(к)и беа дел од еднодневниот семинар за граѓанско новинарство во Куманово, на 24 февруари 2018. Како граѓанското новинарство го промени светот и ...

Page 2 of 5 1 2 3 5

CIVILMEDIA NEWSLETTER