fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: европеизација

Ерол Ризаов

Ризаов: Се вади милитантен арсенал за наводно предавство, има сериозни сили кои се против членството во ЕУ

Кога едноставните работи се усложнуваат со манипулации и лаги резултатот е тој што го гледаме со години во Македонија. Почнатите преговори со ЕУ по успешниот скрининг треба да продолжат по ...

Европеизација е македонизација

СТЕФАН БОГОЕВ Пред извесно време, овде, во Фокус зборував за жешко политичко лето. Така беше лани и претходните години па не изостана и ова лето. Спомнав и за сеозната на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER