fbpx

Tag: Европската советодавна комисија за рибарство и аквакултура (EIFAAC)

Фото: МИА архива

Северна Македонија се приклучи на Европската советодавна комисија за рибарство и аквакултура

Северна Македонија како 37 членка се приклучи кон Европската советодавна комисија за рибарство и аквакултура (EIFAAC) на Организацијата за храна и земјоделство на Обединетите нации (ФАО). Од ФАО информираат дека ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER