fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Гостивар

Гостиварчани едногласни за промени

Денешниот караван „Напред!“, тимот на ЦИВИЛ го заврши во Гостивар каде на локалните медиуми, претставниците на невладините организации и пред граѓанките и граѓаните им го претстави проектот  и ги информираше ...

Page 6 of 6 1 5 6

CIVIL MEDIA NEWSLETTER