fbpx
Фото: Фејсбук
Фото: МИА
Битиќи/Фото: Влада.мк

Tag: исламофобија

Со омраза до изборна победа, пак ли?!

Зарем пак? Стана очигледно дека окосница на предизборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ, повторно е сеење на стравот и омразата. Во сите досегашни кампањи, ја гледаме оваа партија која не се задржува ...

Манипулации, сеење страв и омраза пред локалните избори

Градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов, осуден на двомесечна затворска казна поради изборен поткуп, престојот в затвор го замени со подготовки за локални избори, но и за референдум против бегалците. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER