fbpx
Матуранти, Прилеп, мај 2024 (фото извор: скриншот од снимка со телефон)
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: Колозова

Фото: Трн.мк

Проектот Скопје 2014 оценет како пропаганда за национализам и партиски цели на дебатата „Школа за пропаганда“

На конференцијата, се истакнаа различни аспекти и мислења за проектот кој во повеќе наврати беше оценет како негативна пропаганда и обид да се подели државата во етнички табори. Настанот, што ...

Колозова: Кој дел од исказот: И „кучкарите” не сакаат кучиња на улици, особено не глутници, не го разбира Сашо Тасевски

Кој дел од исказот: и „кучкарите" не сакаат кучиња на улици, особено не глутници, не го разбира Сашо Тасевски? „Кучкарите" со децении предлагаат научно поткрепена и докажана методологија како да ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER