fbpx
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: Коциќ

Коциќ: Во името на демократијата изборите треба да бидат во редовен термин

„Ставот наш е сконцентриран за она што е најважно во државата, тоа е продолжување на евроинтегративниот процес, второ справување со кризите кои постојат во моментов и трето изборите односно да ...

Коциќ: Ги ослободуваме од здравствена партиципација лицата со попреченост и над 26 години возраст

Парламентарното мнозинство предводено од СДСМ ги усвои измените на Законот за здравствено осигурување. Со овие измени се ослободуваат од плаќање партиципација лицата со попреченост и со над 26 години возраст. ...

Коциќ: ВМРО-ДПМНЕ ги злоупотребува децата за политички цели со беџови со мртовчеки глави и песни за Тодор Александров

„Вчера градинка од општина Аеродром организираше настан во парк, каде што деца од пет години носеа беџови со мртовечка глава и слшаа песна за Тодор Александров и скандираа ‘Смрт или ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER