fbpx

Tag: криминалци

Џабир Дерала (фото: Биљана Јордановска / ЦИВИЛ)

За оние што самите се нарекоа „куртони“, „скапи курви“, „човечиња“, „лудаци“, „началници“, МВРО-ВМРО…

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Сакав да напишам едно подолго размислување за најнискиот криминален ешалон во агитпропот уште пред да излезе Студијата за балканските дезинформатори (меѓу кои се челниците на ВМРО-ДПМНЕ), но ...

Во Србија испорачани 230 криминалци

Од 1 јануари минатата година, досега Србија поднела 260 барања до други земји за екстрадиција на осомничени за разни кривични дела, покажуваат податоците од Министерството за правда. Како што објавија ...

Шљам!

Ни рекоа дека не заслужуваат да им обрнеме внимание, дека не се на нашето ниво, дека преку нас се обидуваат да привлечат внимание и да изнудат некое лајкче, а можеби ...

Page 1 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER