fbpx
Џабир Дерала

Tag: Кежаровски

Кежаровски до Заев: Посетете ја Шутка, таму е полошо од каде и да е!

По утринската посета на премиерот Зоран Заев на КПД „Идризово“, новинарот Томислав Кежаровски, од Германија испрати преку социјалните мрежи обраќање до него, со сугестија задолжително да го посети и затворот ...

Кежаровски: Ќе се обидам да се ослободам од стравот!

Истражувачкиот новинар Томислав Кежаровски е гостин на Хамбуршката фондација за политички прогонети лица. Дојче Веле на македонски јазик денеска пренесува дел од медиумскиот одѕив на неговото пристигнување.   „Сега ќе се ...

Добар ветер Кежо!

Гледај да се снајдеш како знаеш и умееш. И да го продолжиш едногодишното отсуство, колку што можеш подолго, или да ги прибереш и своите и да останете Таму... Најдобро самиот ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER