fbpx

Tag: македонски студенти

Македонски студенти со прототип на паметна табла победија на меѓународен натпревар

Тим студенти од Факултетот за електротехника и информациски технологии освои прво место на меѓународниот натпревар „EBEC Challenge Balkan“, што се одржа во Ниш, во организација на „Board of European Students ...