fbpx

Tag: Министерство за правда

Во Советот за реформа – меѓународните судијки Цаца-Николовска и Лазарова-Трајковска и професорите Најчевска, Арифи и Фрчкоски

Урнисаното македонско правосудството ќе го реформираат професори, претседатели на судови, македонски судијки од меѓународни судови, но не и обвинители Според факсимилот на документот што прв го објави порталот сдк.мк, кој ...

Page 6 of 6 1 5 6

CIVIL MEDIA NEWSLETTER