fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: Младински образовен форум

ENGAGE по петти пат

Конференцијата за друштвен активизам ENGAGE, годинава ќе се одржи по петти пат во организација на Младинскиот образовен форум и Радио МОФ. Годинава, конференцијата ќе биде одржана во неколку денови, во ...

Ана Франк во Скопје

Изложбата „Ана Франк – Историја за денес“ ќе се отвори во Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите од Македонија, денеска во 19 часот. Целта на оваа изложба е да се ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER