fbpx
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: миа.мк
Фото: Кабинетот на претседателот на Украина Володимир Зеленски

Tag: „Мрежа 23+“

„Мрежа 23+“ : Неопходно е натамошно јакнење на независноста на судството

Неопходно е натамошно јакнење на независноста на судството, вклучително и на Судскиот совет и Советот на јавни обвинители, преку транспарентност во одлуките за именување и унапредување на судии и јавни обвинители, ...

Градење на граѓански паноптикон

Асоцијацијата „Женска акција“ во четврток, на 28 септември, во ГЕМ Клубот, организира промоција на студијата „Кон граѓанскиот паноптикон“, за градење на систем во кој транспарентноста создава отчетност на носителите на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER