fbpx
Социјални мрежи
Социјални мрежи
Победничката фотографија на Јулија Кочетова. Фото: Инстаграм
Фото: миа.мк
Фото: Укринформ
Фото: Х
Џелал Хоџиќ

Tag: Мултикултура

Стартап за жени

Програмата за зголемување на пазарната вработливост – ИМЕ (Increasing Market Employability) во соработка со CEED Hub Skopje, објави повик за пред-акцелераторска програма за стартапи основани од жени. Повикот е наменет ...

Page 8 of 8 1 7 8

CIVIL MEDIA NEWSLETTER