fbpx
Фото: МИА
Алексеј Навални. Фото: Скриншот
Проф. д-р Ратко Дуев, декан на Филозовски факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје (фото А. Мехмети/ЦИВИЛ)

Tag: наставници

Измените во екстерното тестирање се пропагандистички чекор на Власта!

Според измените во Законот за основно и средно образование, експресно усвоени на вчерашната собраниска седница, без присуство на опозицијата, екстерното тестирање ќе започнува од шестото одделение, а добиените оценки нема ...

Time for Justice

Време е за апсење

Македонија е земја чии студенти живеат во најмизерните студентски домови во Европа, а веројатно и пошироко. Студентите, средношколците, наставниците и родителите веќе втора година протестираат против катастрофалната состојба на образовниот ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER