fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: Национална стратегија за млади

Тренчевска: Преку силно застапување за подобар пристап до информации до поголема родова еднаквост и телесна автономија

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска како предводник на делегацијата на Република Северна Македонија во Женева, денес се обрати на Регионалната конференција „Население и развој: Гарантирање  на права и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER