fbpx
Фото Фејзбук
Фото: МИА
Фото МИА

Tag: повик

Работилница за храбри и решителни!

Поради зголемениот интерес за граѓанското новинарство, ЦИВИЛ - Центар за слобода организира работилница за уште десетина заинтересирани скопјанки и скопјани, на 19 јули од 16:30 до 19 часот.  Сите заинтересирани ...

Македонското буре барут

Иако ДУИ објави дека ги прифаќа предлозите на СДСМ за употребата на албанскиот јазик и најави започнување на преговори за усогласување на програмите, и понатаму продолжува неизвесноста околу составувањето на ...

„Мировна акција“ повикува на „10 дена Мировна република“

Невладината организација „Мировна акција“ од Прилеп и Тетово објави повик за пријави за „Тренинг за изградба на мир“ што ќе се одржи од 15-ти до 25-ти март 2017 година, во хотелот „Монтана” во Крушево. ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVIL MEDIA NEWSLETTER