fbpx
Оливер Спасовски
Official portrait of NATO Heads of State and Government

Tag: ромски политички партии

Ромските политичари не најавуваат со кого ќе коалицираат, но ветуваат „мед и млеко“!

„Наместо празник на демократијата, на 11-ти декември 2016, кај нас, како и на минатите избори, ќе биде - 'да се биде или не'. Политичарите повторно го мобилизираат своето членство и ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER