fbpx
Оливер Спасовски
Official portrait of NATO Heads of State and Government

Tag: „Република“

СЕММ: Измисленото интервју во „Република“ обид за дезинформирање на јавноста

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) преку соопштение реагира на вчерашното измислено интервју со поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, во онлајн медиумот Република (република.мк), оценувајќи го ...

Ударна тупаница и главен оперативец

„Ударната тупаница на меѓународната заедница ... тоа е невладината организација ЦИВИЛ и Џабир Дерала ... главниот играч на меѓународната заедница ... главниот оперативец ... за реализација на сите проекти ... ...

„Слободен печат“ – мета на напади на српскиот весник „Информер“!

Редакцијата „Слободен печат“ се обрати до новинарските здруженија и меѓународните дипломатски претставништва во Скопје, со повик за поддршка за слободното известување и за уредувачката автономија, со тврдење дека весникот бил ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER