fbpx
Социјални мрежи
Социјални мрежи
Победничката фотографија на Јулија Кочетова. Фото: Инстаграм
Фото: миа.мк

Tag: средба

Фондација Хајнрих Бол свика регионален состанок за состојбите во регионот

Денеска се одржува регионалниот состанок „Стеснување на просторот за актерите во граѓанското општество во регионот на Југоисточна Европа“ во организација на фондацијата Хајнрих Бол за Босна и Херцеговина, во Сараево. На ...

Претседателот на ЛП во посета на ЦИВИЛ

Претседателот на Либерална партија (ЛП) Ивон Величковски, еден час по соопштението наЦИВИЛ – Центар за слобода под наслов „Да ја сопреме агонијата!“, го посети седиштето на организацијата. Величковски, на средбата ...

Page 24 of 24 1 23 24

CIVIL MEDIA NEWSLETTER