fbpx
Оливер Спасовски
Official portrait of NATO Heads of State and Government

Tag: Стоп операција Сорос

Младински организации од Европа ги осудуваат нападите врз цивилното општество во Македонија!

Европскиот младински форум (EYF) и Млади европски федералисти (JEF) најостро ги осудуваат нападите врз граѓанското општество во Македонија, особено врз младинските организации, вклучувајќи ги и ЈЕФ Македонија. Тие порачуваат дека ...

Зад фразите „никој не е недопирлив“ и „внесување ред во НВО“, се кријат хајка и линч на неистомислениците!

„Граѓанското општество и функционирањето на невладиниот сектор е од клучно значење за развојот и за функционирањето на една демократија. Невладините организации во едно општество и тоа како, може да бидат ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER