fbpx
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: Тимјаник

(Не)човечното во нас

Пред не толку долго време, на бреговите на Јадранот, под ѕидините на стариот град Будва, за време на паузата за ручек на една конференција за бегалците, слушнав убави зборови за ...

ДСПДП: Отпорот во Тимјаник ги доведува во прашање хуманите вредности и солидарноста

Државниот совет за превенција од детско прастапништво (ДСПДП) соопшти дека целосно го поддржува Министерството за труд и социјална политика во настојувањето за целосно имплментирање на планираната реформа за унапредување на ...

Колку Тимјанчани нè има?

Ако еден од параметрите за оценување на напредокот на едно општество е и начинот на кој се однесува општеството кон ранливите категории на граѓани, тогаш ние сме дефинитивно под секаков ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER