Categories

СООБРАЌАЈ Тешка сообраќајка на автопатот Скопје – Тетово

Тешка сообраќајка на неколку километри пред Тетово со една превртена кола го стави сообраќајот во благ застој.

Она што можеше да се забележи на лице место е неисправноста на возилото на Брза помош. Со туркање возилото беше тргнато на страна за да се овозможи тек на сообраќајот.

Полицијата врши увид на местото на настанот.

ЦМ

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email