fbpx
Фото Фејзбук
Фото: МИА
Фото МИА

Tag: Армија

Каква е поставеноста на командниот кадар во АРМ?

Врз основа на добиените сознанија и објавените текстови од експерти на порталот ЦИВИЛ Медиа, во неколку колумни и написи до сега, беа изнесени многуте нелогичности и неправилности во унапредувањето и поставувањето ...

„Српска листа“ демантира дека води разговори за формирање косовска армија

Српскиот политички субјект во Косово „Српска листа“ ги демантира информациите дека нејзини претставници разговарале со косовските власти во врска со трансформацијата на Безбедносните сили, во војска на Косово. - Нашиот ...

Поразителни податоци: Граѓаните не им веруваат на судството и на полицијата!

Според податоците од новото истражување на јавното мислење на „Еуробарометар“, македонските граѓани имаат мала доверба во судството (23 отсто), во полицијата (34 отсто, најнискиот процент на доверба во полицијата од ...

Иванов се заканува со војска

ЦИВИЛ – Центар за слобода е згрозен од најновиот истап на претседателот Ѓорге Иванов. Го повикуваме Иванов да даде оставка и да понесе одговорност за своите постапки. Тој не само ...

Page 3 of 3 1 2 3

CIVIL MEDIA NEWSLETTER