fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Авганистан

Според стапката на невработеност, Македонија е едно место пред Лесото!

Македонија се најде меѓу дваесетте земји со најголема невработеност во светот, според листата на Тrading Еconomics.  Листата е составена врз основа на последните податоци од Светската банка. Прва на листата на невработеност ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVIL MEDIA NEWSLETTER