fbpx
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа
Фото: Архива
Фото: Принтскрин / Полиграф
Фото: Архива

Tag: критика

Ципрас посакал дописникот на МИА во иднина да се претстави дека е од Горна Македонија

Со одговорот на прашањето на дописникот на МИА од Брисел, дека посакува следниот пат да се претстави како новинарка од Горна Македонија, Ципрас, според Нова демократија потврдил колку „неодговорно и ...

Ременски: Иванов не настапи како претседател на сите граѓани

Реакцијата на СДСМ по обраќањето на претседателот Иванов, на прес-конференција ја пренесе Фросина Ташевска-Ременски. Изјавата на Иванов за поддршка на барањата на граѓаните што протестираат против судските процеси поврзани со ...

Јусуфи: Сатира-критика на ненормалното во општеството

Рагми Јусуфи, автор - сатиричар, во интервју за ЦИВИЛ Медиа зборува за неговата збирка сатирични белешки „Македонските тројански коњи“.  Јусуфи го објаснува влијанието на сатирата во создавањето на слободно општество. ...

Добро утро со Орданоски

Овде некој не е наш!

пишува: Сашо Орданоски Македонија, навистина, сѐ уште не може да се навикне на фактот дека имаме власт која не само што прифаќа да биде критикувана, туку се труди низ дебата и ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER