fbpx

Tag: Марјан Ристески

Мариово е еколошки чисто, но и пусто!

Денот е сончев, пролетта срамежливо го најавува своето доаѓање. Симфонија на мириси на опојни тревки се вткаени во тишината и спокојот во прилепско Мариово. Дрвјата уште нерасцветани, ама Црна Река ...

Ромите од „Три багреми“ – жртви на изборни манипулации

Жители од ромската населба „Три багреми“ во Прилеп реагираат и се жалат дека владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ ги користи нивните гласови само за избори, неисполнувајќи ги ветувањата за подобрување на условите ...

Page 1 of 2 1 2

CIVILMEDIA NEWSLETTER