fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: одржлив развој

Дебата за Програмата за одржлив локален развој и децентрализација

Министерството за локална самоуправа денеска почнува консултативен процес на измените и дополнувањата на Програмата за одржлив локален развој и децентрализација 2015-2020 година и на новиот Акциски план за спроведување на ...

Смилев: Граѓан(к)ите не помнат ниту еден министер за животна средина!

ЦИВИЛ Медиа разговараше со Игор Смилев, претседател на една од најголемите еколошки граѓански организации во Македонија, Green Power, за еколошките предизвици со кои се соочува велешкиот регион и Македонија. Смилев ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER