fbpx
Фото: Кабинет на претседателот на државата Стево Пендаровски

Tag: оружје

Се мобилизираат ли партиски војници, или некој сака да сее страв?

Во пресрет на утрешното повторно гласање во Теарце до ЦИВИЛ – Центар за слобода, пристигнуваат гласишта дека се мобилизираат партиски војници од една политичка партија. Симултано, овие информации доаѓаат од ...

Page 7 of 7 1 6 7

CIVIL MEDIA NEWSLETTER