fbpx

Tag: локални избори

Нема кој да ги распише локалните избори

Последниот рок за распишување локални избори истекува денеска. Според Изборниот законик, од денот на распишувањето до денот на одржувањето на изборите не може да поминат повеќе од 90, ниту помалку ...

Полицајци вршеле партиски притисоци на локалните избори

Демонстрација на сила, примена на крајно недемократски и репресивни мерки, омаловажување и закани, влевање страв на граѓаните се дел од мерките со кои владејачката ВМРО-ДПМНЕ ја освои власта на последните ...

Page 18 of 18 1 17 18

CIVIL MEDIA NEWSLETTER