fbpx
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)
Амбасадорката на Украина и тимот на Амбасадата со знамињата на Украина и Кримските Татари

Tag: М-Проспект

Граѓан(к)ите генерално се песимисти во поглед на економската состојба!

Големо мнозинство од граѓан(к)ите во Македонија (70,4%), се убедени дека економската состојба во државата годинава ќе се придвижи на полошо или ќе остане во иста состојба. Наспроти овој процент кој ...

Песимизам на граѓаните: Македонија нема држава – пријател во светот!

Речиси половина од граѓан(к)ите (45,2%), сметаат дека ниту една држава во светот не е најпријателски наклонета кон Македонија. Ова песимистичко расположение го покажа последната анкета на М-Проспект, која има за ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER