fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Х
Џелал Хоџиќ
Фото: ОЦ Медиа

Tag: М-Проспект

Граѓан(к)ите генерално се песимисти во поглед на економската состојба!

Големо мнозинство од граѓан(к)ите во Македонија (70,4%), се убедени дека економската состојба во државата годинава ќе се придвижи на полошо или ќе остане во иста состојба. Наспроти овој процент кој ...

Песимизам на граѓаните: Македонија нема држава – пријател во светот!

Речиси половина од граѓан(к)ите (45,2%), сметаат дека ниту една држава во светот не е најпријателски наклонета кон Македонија. Ова песимистичко расположение го покажа последната анкета на М-Проспект, која има за ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER