fbpx
epa03244691 KFOR soldiers from Hungary guard the road between north and south part of the town of Mitrovica, during clashes in the town of Zvecan, Serbia, 01 June 2012. At least five Kosovo Serbs and a NATO soldier were wounded in a gunfight in the early hours, as peacekeepers tried to dismantle Serb roadblocks blocking traffic.  EPA/STR
Фото: Мартина Ацковска / Фронтлајн

Tag: МКЦ

Инфоден за МЕДИА – потпрограма на „Креативна Европа“

Во Младинскиот културен центар денеска ќе се одржи инфоден за потпрограмата МЕДИА на програмата „Креативна Европа“ на Европската унија.  Фокус на инфоденот се повиците за „Развој на проекти“ и „Филмски фестивали“, ...

МКЦ ќе го прослави 45-от роденден

Младинскиот Културен Центар на 18 јануари ќе го прослави својот 45 роденден, и истиот ќе биде прв настан за оваа година.  Во „Џебно кино“ посетителите ќе може да го погледнат ...

Page 2 of 3 1 2 3

CIVILMEDIA NEWSLETTER