fbpx
Јенс Столтенберг (фото извор: НАТО)
Фото: МИА архива
Фото: Укринформ
Фото: Влада на Република Северна Македонија
Фото: ОЦ Медиа

Tag: новинари

Атак врз слободата на говорот – жесток удар врз демократијата

Дваесет ипет години македонска независност, дваесет и две новинарско искуство и 15 години трауми, неправди, цензури, закани од одредени структури, репрезенти на државни институции, но и на служби за обезбедување, ...

Приведени тројца косовски новинари

Тројца уредно пријавени косовски новинари се приведени кај зградата на Собранието и сé уште се наоѓаат во полициската станица - Центар. Причините за нивното приведување се непознати. Од неофицијални извори ...

Page 12 of 12 1 11 12

CIVIL MEDIA NEWSLETTER